Over

Yin Yoga kan ik niet meer weg denken uit mijn leven, het biedt mij rust, stilte en vooral even niet zoveel leven vanuit mijn hoofd. Daarnaast biedt het mij vooral ontspanning, vrijheid, een soepel en fit lichaam en een hoger bewustzijn. Yin yoga laat mij weer in contact komen met mijn kern en authenticiteit. Kortom, Yin yoga is voor mij een betere kwaliteit van leven!

Weer durven leven vanuit mijn kern, waarheid en authenticiteit

Inmiddels is het alweer 12 jaar geleden dat ik kennismaakte met yoga. Destijds startte ik met het beoefenen van poweryoga en Pilates, ik was vooral gericht op de actieve vormen van yoga. Tot ik op een punt in mijn leven kwam dat de achtergrond van yoga mij steeds meer ging interesseren en ik merkte dat ik meer rust in mijn leven moest bouwen.

Mijn zoektocht

Ik was ontzettend nieuwsgierig naar de samenwerking tussen lichaam en geest en hoe je dit op een gezonde manier in balans kon brengen.

Sindsdien ben ik na een zoektocht in aanraking gekomen met Yin Yoga, en ik merkte al snel dat dit een hele mooie aanvulling is op mijn drukke en actieve bestaan.

Naast dat het me rust geeft, heb ik me van kinds af aan altijd al bezig gehouden met levensvragen. Wat is de essentie van het leven en waarom zijn wij als mensen hier op aarde? Op zoek naar antwoorden las ik veel boeken de afgelopen jaren (en dat doe ik nog steeds) en bezocht ik lezingen.

Inmiddels 9 jaar geleden bezocht ik o.a. de voor mij eerste lezing van Marcel Messing. Waardoor ik mijn kennis nog breder kon trekken, dan alleen Yoga. Aan theorie geen gebrek, maar het ook daadwerkelijk toepassen in de praktijk is een tweede. Het is daarom dat Yin zo grote rol in mijn leven speelt, de informatie en theorie die ik tot mij heb genomen, doorvoel ik tijdens de houdingen. Voelen wat in mijn ziel resoneert als waarheid.
Het helpt me naar mijn weg naar binnen, waardoor ik een bewuster en vrijer leven leef!

Hoe mooi zou het zijn als we allemaal weer vanuit ons hart gaan leven en dat we weer worden wie we altijd waren! Jij! Gewoon mogen zijn!

Mijn droom

Ik heb geleerd om bewuster naar je hart te luisteren, waardoor ik dicht bij mijzelf blijf en mijn dromen najaag. Een van mijn dromen was het maken van een wereldreis en deze droom heb ik 4 jaren geleden uit laten komen! Zonder Yoga was mijn reis uiteraard niet compleet. Ik heb dan ook een lange tijd door Azië gereisd om mijn kennis uit te breiden op het gebied van Yoga, natuurgeneeskunde en de Oosterse cultuur. Zo heb ik o.a. in Nepal, Thailand en Bali mijn kennis opgedaan. Na terugkomst heb ik 3 opleidingen tot Yin Yogadocent gevolgd. Daarnaast heb ik meerdere kruidencursussen gevolgd en staan ook dit jaar weer mooie bijscholingen gepland! Graag wil ik mijn opgedane kennis met jullie
delen!

Ik gun het iedereen om een betere kwaliteit van leven te ervaren op welk vlak dan ook en dat is dan ook precies de reden waarom ik dit platform heb opgericht!
Ik nodig je uit om samen het bewust-zijn op aarde te verhogen en dat begint bij jezelf.

Hoe mooi zou het zijn als we allemaal weer vanuit ons hart gaan leven en dat we weer worden wie we altijd al waren! JIJ! Gewoon mogen zijn!