Lessen

Gaat je voorkeur uit naar ‘Real life’ YIN yoga?

Ook hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Vind je het prettig om eens in een andere omgeving dan thuis een yogales te volgen of wil je ervaren wat een fysieke les voor je kan betekenen? Ben je op zoek naar iets meer verdieping tijdens de les?

Woon je in Twente? Dan heb jij deze keer geluk! Zo niet, kom dan eens ontdekken wat voor moois Twente te bieden heeft! Je kunt je zowel aanmelden voor groepsyoga, duo yoga, privé yoga of bedrijfsyoga.

Groepsyoga

Elke dinsdagavond ben je van harte welkom van 19.30 uur tot 20.45 uur aan de Wooldrikshoeksweg 41 in Enschede om samen in real life Yin Yoga te beleven. Wel dien je je even van te voren aan te melden, zodat we iedereen een fijn plekje kunnen bieden en niemand teleur hoeven stellen :).

Groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht ervaring en leeftijd.

Proefles: € 10
Losse les: € 12,-
Maandabonnement van 1 les per week: € 38,- per maand
10- rittenkaart: € 105,-

Abonnement is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.
Een 10 rittenkaart is 4 maanden geldig en niet overdraagbaar.

Mocht je vragen hebben of extra informatie willen, dan help ik je graag!

Zoom Yoga

Hoe fijn is het om op je eigen veilige plek vanuit huis te kunnen genieten van een live online Yin Yogales!

Het enige wat jij hoeft te doen is je matje uitrollen, zorgen voor een goede WIFI verbinding en je laten meenemen in heerlijk Yin momentje voor jezelf!

Vanuit je eigen veilige plekje zonder reistijd en gedoe de dag te starten of afsluiten met Yin. De lessen worden afgestemd op het moment, denk hierbij aan het seizoen, collectieve energie etc.

Wil jij hierbij zijn? Check het eerstvolgende online Yin evenement:

Zondag 4 februari 2024 om 10.00 uur.

Kosten; 10 euro

Duo yoga

Bij de Duo Yoga is er meer aandacht voor wensen vanuit jou. Vooraf bespreken we samen wat het thema zal zijn voor deze les. Doordat het een duosessie is, kunnen we nog meer de diepte in gaan en de les volledig richten op jullie wensen. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om samen met een vriend, vriendin, partner of familielid deze ervaring te delen. Super leuk idee voor een origineel cadeau!

Duo Yoga is voor iedereen geschikt, ongeacht ervaring en leeftijd.

Bij interesse neem contact op voor de mogelijkheden.

Tarief: 85 euro voor 1,5 uur

Privé yoga

Perfect als jij jezelf een moment voor jezelf gunt en in alle rust YIN wilt ervaren. Vooraf is er een korte intake waarin we bespreken waar we in de les de aandacht aan gaan besteden. De les wordt volledig afgestemd op jouw wensen. Dit kunnen bijvoorbeeld, lichamelijke – en of mentale klachten zijn of een lekker moment van ontspanning. Tijdens de privé sessie is er ruimte om de verdieping in te gaan. Hierdoor kunnen de houdingen op een ander niveau ervaren worden, dan in groepsverband. Privé sessies zijn voor iedereen geschikt, ongeacht ervaring en leeftijd.

Voor een Privé Yoga neem contact op voor de mogelijkheden.

Tarief: € 70 voor 1,5 uur

Bedrijfsyoga

Ben je op zoek naar een originele en gezonde activiteit voor je bedrijf, die ook nog eens ten goede komt van je business? Denk dan eens aan Yin Yoga! Naast dat het een heerlijke activiteit is om even alle drukte en hectiek van de de werkvloer achter je te laten, kan het zelfs preventief werken tegen stressklachten!

Met de huidige kennis dat meer dan 50% van het ziekteverzuim van werknemers gerelateerd is aan stress, wordt het steeds belangrijker om als bedrijf te investeren in het welzijn van de werknemers.

Ben je benieuwd wat bedrijfsyoga voor je bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie!

Tarief: Vanaf € 150,-