Toe aan meer zachtheid en rust in deze snelle en drukke wereld, zonder dat het extra tijd kost?

Met de toegankelijke lessen op ons yin yoga platform leer je thuis de perfecte balans tussen Yin en Yang!

Vraag nu de gratis les aan

Yin Yoga

Herken je dit? Je dagelijkse leven is gevuld met Yang, onrust in je hoofd, haasten voor je volgende afspraak, overvolle agenda’s, alle ballen in de lucht willen houden? Maar het gaat ten koste van jezelf!
Het enige waar jij naar verlangt is rust! Jouw eigenlijke verlangen is de balans tussen Yin en Yang. Om de balans te behouden is het belangrijk om Yin in je leven toe te voegen. Yin Yoga nodigt je uit met haar houdingen om naar binnen te keren en te voelen wat jij nu nodig hebt. 

Ruimte creëren voor dat wat aangeraakt mag worden, die stukken of pijnen in jou, die gevoeld en omarmd mogen worden op een liefdevolle manier. Emoties of gevoelens die zijn weggestopt, zetten zich vast in ons lichaam, met name in ons bindweefsel. Dit zorgt voor blokkades in de stroming van je levensenergie, waardoor je mentale of fysieke onrust kunt ervaren.

Door regelmatig te yinnen zetten we ons bindweefsel op rek, zodat je je kunt verbinden met dat wat jij hebt opgeslagen. Zo komen we steeds een laagje dieper in onszelf en kun je weer contact maken met je hart en de stilte in jou.

‘Hierdoor ervaar je innerlijke vrijheid en rust!’

Bij Yin yoga worden de houdingen langzaam, zacht en in alle rust in een meditatieve staat ingenomen om het zelfherstellend vermogen te activeren. Je verblijft een aantal minuten in de houding, zodat je kunt smelten en de levensenergie weer vrij kan stromen! Hierdoor krijgt ontspanning weer ruimte in jouw leven.

Wat Yinners ervaren:

Ervaringen

Vul onderstaand je gegevens in om je magische cadeau te ontvangen.*

*Let op, het is mogelijk dat de gratis video in je spam beland.

Over

Hoe mooi zou het zijn als we allemaal weer vanuit ons hart gaan leven en dat we weer worden wie we altijd al waren! JIJ! Gewoon mogen zijn!

Renske Daanen

Voor mij is Yin Yoga het ervaren van innerlijke rust in een wereld vol chaos. Net als jij ken ik ook mijn uitdagingen in het leven. Twaalf jaar geleden kreeg ik een inzicht onderweg op de fiets naar mijn studie. Het gevoel bekroop mij dat ik geen regie meer had over mijn eigen leven ik voelde me geleefd, passagier van een sneltrein zonder haltes. Niets van waar mijn hart lag, leefde ik op dat moment.

Ik voelde dat het anders mocht, ik mocht mijn hart gaan volgen.

Dat was het moment dat ik met yin yoga in aanraking kwam. Dit voelde voor mij als thuiskomen, de rust en stilte waar ik zo naar verlangde mocht ik weer proeven. Voelend aanwezig in mijn lichaam om mij de weg te her-inneren van mijn hart.

Al heel snel voelde ik diep in mijn ziel, op een dag ben jij de yinyoga docent.
Inmiddels na jaren yin te mogen ontvangen, voelde ik dat het tijd was, tijd om zelf de rol als yoga docent te belichamen.
Ik startte 4 jaar geleden als in yin yoga docente net voordat de wereld op slot ging en ineens was een yin yoga les volgen niet meer zo vanzelfsprekend.

Precies op dat moment is dit platform geboren. Vanuit mijn diepste zijn wilde ik voor de wereld een plek creëren waar iedereen zich veilig en welkom voelt. Een plek waar je wat er in de wereld ook gebeurd, kunt terugvallen op Yin, de vrouwelijke, zachte, liefdevolle en rustige energie.

‘Een plek wat voor jou voelt als thuiskomen!’

Een plek die met veel bezieling is gecreëerd en waar nog steeds gecreëerd wordt.

GeYinspireerd? Voel je welkom!

Voel jij net als ik dat het anders mag!

Dat je vrouwelijke energie weer mag gaan stromen om zo meer rust te ervaren in je leven!

Ik wil je graag helpen en geef je daarom met liefde een Online Yin Yoga les cadeau!

Deze les neem ik je op een laagdrempelige manier mee op reis naar de magische wereld van YIN.
Kom het beleven.

Vul onderstaand je gegevens in om je magische cadeau te ontvangen.*

*Let op, het is mogelijk dat de gratis video in je spam beland.

Hét platform dat volkomen gespecialiseerd is in Yin Yoga!

Heb je behoefte aan even een momentje voor jezelf na een drukke en stressvolle dag of misschien wel tijdens de pauze op je thuiswerkdag? Of wil je op zondagochtend lekker zen de dag beginnen. Ons videoplatform heeft het allemaal en biedt een ruim aanbod aan Yin Yogalessen voor elk niveau met voor ieder wat wils! Bepaal zelf wat voor type yoga les jij op dat moment wil volgen! Kies een video uit één van de vele categorieën, klik op start en haal die yoga studio naar jouw eigen vertrouwde plek!

Maandelijks

21 / per maand
Voor beginners & gevorderden
Ruim aanbod van diverse Yin yoga lessn
Lessen varieren tussen de 15 en 60 minuten, ideaal als je weinig tijd hebt!
Onbeperkt toegang tot alle Yin lessen
24/7 beschikbaar op alle devices
Iedere maand een nieuwe Yin Yoga video
Iedere maand opzegbaar
BONUS: 1 keer per maand een online live les met Renske

Jaarlijks

210 / per jaar

Omgerekend € 17,50 per maand

Voor beginners & gevorderden
Ruim aanbod van diverse Yin yoga lessn
Lessen varieren tussen de 15 en 60 minuten, ideaal als je weinig tijd hebt!
Onbeperkt toegang tot alle Yin lessen
24/7 beschikbaar op alle devices
Iedere maand een nieuwe Yin Yoga video
BONUS: 1 keer per maand een online live les met Renske

Ervaringen


Vul onderstaand je gegevens in om je magische cadeau te ontvangen.*

*Let op, het is mogelijk dat de gratis video in je spam beland.

FAQ

In principe zijn de lessen voor alle niveaus geschikt. We bieden zowel lessen aan voor beginners als de meer ervaren yogi’s onder ons. Dit staat duidelijk vermeld bij de les. Daarnaast geldt voor alle lessen, jij kent jouw lichaam het beste en dient dan ook te voelen wat je lichaam aan kan op dat moment. Bij medische klachten dien je eerst te overleggen met je behandelend arts.

Het kan zijn dat de mail met de gratis les in je spam beland. Is deze nergens zichtbaar voor je? Stuur dan een mail naar info@renskedaanen.nl dan zorgen we er samen voor dat jij ook de les ontvangt.

Iedere maand wordt het abonnementsgeld automatisch afschreven van jouw rekening. Het abonnement wordt automatisch met een maand verlengd, tenzij je het abonnement hebt opgezegd.

Deze live les wordt 1 keer per maand via zoom op zondagmorgen gegeven. Je ontvangt hierover een bericht op het opgegeven e-mail adres.

Het liefst zou ik graag live met je willen verbinden, maar mocht dit toch niet uitkomen dan is er voor jou nog een kans om de les te volgen!
De lessen worden opgenomen. De opnames kun je terugkijken via het platform onder de categorie > Opnames live les.